fbq('track', 'Lead', { value: 0.00, currency: 'EUR' });

4 fasen

Na de fase Diagnose gaan we door naar Design. Hier herontwerp je je bedrijf en focus je je op de bepalende factoren die exponentiële groei brengen, waarbij we je assisteren bij het ontwerp van een trust guided marketing formule en bijbehorend productaanbod, het onder de loep nemen van je branding en de oriëntatie op de schaalbaarheid van je organisatie.

In de fase Develop brengen we de vereiste veranderingen aan in de business en valideren we de veronderstellingen in de realiteit. Deze fase is vooral een mentor en expert gedreven ontwikkeling van de deelnemers, met aandacht voor de vraag uit de markt, de geboden oplossing, het business model en het ontwikkelingsplan. Wij brengen de deelnemers tijdens deze fase ook samen met onze partners, andere ondernemers en experts, die niet alleen coachen, maar ook motiveren en inspireren. De programmaleider volgt de voortgang van de deelnemers op de voet en verwijst daar waar nodig naar benodigde experts. De teams krijgen een pitch- en mediatraining als ze zich voorbereiden op hun Demo Day. Demo Day is een hoogtepunt van deze fase waarin teams in veel gevallen externe financiering trachten te verwerven.

Uiteindelijk volgt Deploy, waarin we de commerciële aanbieding aan de markt verder uitbouwen tot deze haar volle omvang heeft bereikt, en we de achterliggende organisatie stroomlijnen, interne processen inrichten en de vereiste partnerships helpen sluiten. Daarmee richt de deelnemer zich op het tot uitvoering brengen van uitvoerbare plannen om een product dat de problemen van de klant oplost te creëren.

4 stappen business accelerator