Zet de turbo op je bedrijfsgroei

Werkelijk elke ondernemer is ernaar op zoek, de formule om zijn bedrijf echt te laten groeien. Niet de gebruikelijke procentjes per jaar, maar exponentieel.

Die formule is er nu: Sander Klos heeft de code gekraakt.

 
 
BA HOMEPAGE HEADER .jpg
 

Veel ondernemers zijn vol passie bezig met hun bedrijf. Maar werken ze ook aan de groei van hun onderneming? Zeker. Op de korte termijn. En met beperkt en weinig duurzaam resultaat. Om daadwerkelijk te groeien en op te schalen moet je anders te werk gaan. Niet in je bedrijf werken, maar aan je bedrijf werken. Niet langer wachten op kansen die voorbijkomen, maar starten met groeien onder eigen regie. Maar hoe pak je dat aan?

 
 

De code gekraakt

Groei is geen toverkunst of onhaalbare zaak. Groei is voor iedere ondernemer weggelegd. Als je de regels maar kent en bereid bent om de mindshift te maken van ondernemen vanuít een bepaald specialisme naar ondernemen áls specialisme.

Een nieuw, fundamenteel idee over groei dat past bij ambitieuze ondernemers die vooruitkijken.

Met eenvoudige interventies steek je energie in een uitgekiende combinatie van groeiversterkers. Dan investeer je de overwinst in een nog krachtiger werking van dit geheel. Zo bouw je een financieel vliegwiel dat zichzelf versterkt en realiseer je exponentiële schaalvergroting.

Hierdoor werk je systematisch aan een hogere omzet, aan meer winst, en bouw je aan een bewezen fundament om je ambitie meer dan waar te maken. Een bewezen formule die al door meer dan duizend bedrijven met succes in praktijk is gebracht.

Barbara Veldhuizen, Teastreet

“Inspirerende, down-to-earth, prikkelende, kwalitatieve bootcamp, die je helpt meer focus aan te brengen en inspireert tot versnelling. ”

 

Marit Klooster, Ruigrok NetPanel

“Business Accelerator helpt ons op een zeer praktische manier om onze groeiambities waar te maken. Tijdens het groeiprogramma komen marketing, organisatie-inrichting, continue innovatie en financiering aan de orde.”

 

Bastiaan de Jong, APS Glass & Bar Supply

“Zeer inspirerend op het gebied van backend en frontend marketing. Je leert je bedrijf op een andere manier te bekijken. Het helpt mij en mijn team om de juiste mindset te creëren om je bedrijfsgroei nodig heeft om zich verder te ontwikkelen.”

 
BA HOMEPAGE TESTIMONIALS .jpg

Nu in de winkel

‘Muhammad Ali zei: ‘Champions are not made in the gym’, maar met dit boek kom je een heel eind.’
- Annemarie van Gaal | Ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid

‘Heldere praktijkvoorbeelden en duidelijke lessen van een creatief én gestructureerd denkende ondernemer. Een must read.’
- Ruud Hendriks | Co-founder Sky Radio, RTL Nederland en Startupbootcamp

‘Turbowinst helpt om de ‘scaleup fase’ succesvol door te komen met een bewezen systeem en tooling, een aanrader!’
- Diana Krieger | Voormalig CEO Monsterboard, investeerder en startup specialist

‘Turbowinst is een actuele leidraad voor zowel durvers als visionairs dat leest als een rollercoaster.’
- Marcus van der Heijden | General Manager Brand Loyalty Germany

BA HOMEPAGE BOOK LAUNCH.jpg

Het is tijd voor een nieuw idee over groei

Ga nu aan de slag met de inzichten en strategieën van Sander Klos

 
 
 

Systemize. Scale. Succeed.

Sander Klos, de man achter onder meer het succes van IENS.nl, gelooft dat iedere ondernemer maximaal succesvol kan zijn. Een shortcut van startup naar scale-up, die hij gedurende vele jaren als ondernemer heeft ontwikkeld. Na zijn studie informatica in Delft startte Klos zijn eerste bedrijf en zag hij bedrijfsgroei als een systeem.

En zo ontdekte hij wat zijn bedrijven (steeds weer opnieuw) spectaculair liet groeien. Na een aantal bedrijven begon Sander een herhalend patroon te ontdekken: de universele groeicode.

 
 
 
BA HOMEPAGE SANDER BANNER.jpg