fbq('track', 'Lead', { value: 0.00, currency: 'EUR' });

acceleratie

Wij doen dit met een intensief jaarprogramma dat op belangrijke momenten gebruik maakt van een internationaal netwerk van alumni ondernemers, top corporate partners en investeerders.

Eén van de hoogtepunten uit het programma is Demo Day, waarin de deelnemende accelerators hun vooruitgang presenteren en geïnteresseerde investeerders met ze in contact kunnen komen voor aanvullende financiering. Je hebt wel de ideeën, maar je komt onvoldoende tot implementatie? Onze digitale business platform zorgt voor zowel support, informatie, tools maar ook stok achter de deur. En ons programma is zo ontworpen dat je op verschillende manieren wordt gestimuleerd om te implementeren. De programmaleider bewaakt nauwkeurig je voortgang via ons digitale trackingsysteem, en staat je bij met raad en daad. Daarnaast zijn er verschillende mijlpaalmomenten waarop je prestaties toont, en dat is een enorme stimulans. Je wilt op Demo Day toch wel wat te presenteren hebben waar je trots op kan zijn?

Heeft jouw bedrijf al een grote schaalbaarheid en daarmee het potentieel om exponentieel te groeien? Schaalbaarheid betekent dat er bij groei een hogere netto marge bereikt, omdat bij de toename van afzet de verkoop- en operationele kosten verhoudingsgewijs minder snel groeien dan omzet. Moeilijk verhaal? Stel je eens voor dat je honderd keer zoveel zou gaan verkopen, kun je dat dan moeiteloos leveren? Als dat zonder structurele veranderingen in je bedrijf mogelijk is, dan ben je optimaal schaalbaar. Kan dat niet, dan heb je nog wat te doen voordat je klaar bent voor exponentiële groei. Bedrijven met een grote schaalbaarheid hebben minder kapitaalbehoefte om te groeien en werken efficiënter.

Om exponentiële omzetgroei mogelijk te maken en marges te verbeteren is er dus aandacht nodig voor schaalbaarheid aan de kant van opbrengsten en kosten. In ons programma gaan we uitgebreid in op de bouw van schaalbaarheid in de opzet van je bedrijf en product waardoor exponentiële groei binnen bereik komt. Onderstaand een aantal voorbeelden van drivers die leiden tot een betere schaalbaarheid.