fbq('track', 'Lead', { value: 0.00, currency: 'EUR' });

Download ons onderzoeksrapport:  Van start-up naar scale-up

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

Wat bevat het rapport? Veel waardevolle tips en adviezen. Het rapport begint met een management samenvatting, die u snel toegang geeft tot de meest belangrijke conclusies en aanbevelingen. In het rapport brengen we uitgebreid verslag uit van de situatie in de markt, welke instrumenten ondernemers belangrijk vinden bij groei, en interpreteren we deze antwoorden. Verder geven we adviezen hoe om te gaan met de uitdagingen waar u zich als ondernemer mee geconfronteerd ziet.
Interessant voor u? We denken van wel. U bent de beslisser binnen uw organisatie en u ziet waarschijnlijk kansen om te groeien. Hoe zien andere bedrijven dat? De doelstelling van het onderzoek was om inzicht te krijgen in de factoren die bedrijfsgroei bevorderen, verhinderen en beheersbaar maken. Het rapport bevat een weerslag van bedrijfsgroei in het Nederlandse bedrijfsleven plus daarop gebaseerde adviezen. We hebben het rapport zo waardevol mogelijk samengesteld. Aan u om dat verder te beoordelen. We horen graag wat u ervan vindt.
Wie adviseert u? Business Accelerator® is de initiatiefnemer van deze enquête, en is verantwoordelijk voor alle adviezen. Het doel van Business Accelerator is om u te ondersteunen bij de groei van uw bedrijf. Met direct bruikbare tips die middels social media worden verspreid, een wekelijkse inspiratiemail, regelmatige enquêtes met bijbehorende rapportages, waardevolle gratis events zoals het Scaleup Bootcamp, strategische advisering, CEO coaching, diverse workshops en een exclusief jaarprogramma’s voor versnelde groei met behulp van nieuw kapitaal.
 
Meer weten? Mocht bedrijfsgroei uw interesse hebben en u zou daar eens over van gedachte wisselen, neem dan een kijkje op www.businessaccelerator.nl, stuur een mail naar info@businessaccelerator.nl of bel directeur Sander Klos (06-12334171) direct voor een oriënterend gesprek.
 
We wensen u veel plezier met het doornemen van ons rapport.

Comments are closed.