fbq('track', 'Lead', { value: 0.00, currency: 'EUR' });

Kapitaalbehoefte in het MKB – Groei met extra kapitaal

Bedankt voor je interesse in één van onze managementrapporten.
Als je hier je gegevens achterlaat, dan krijg je direct toegang tot het rapport.

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

Lees hier onze privacy policy.

“Kapitaalbehoefte in het MKB – Groeien met extra kapitaal”
Met plezier presenteren we ons management-rapport over kapitaalbehoefte in het MKB, op basis van een enquête die op ons verzoek is uitgevoerd door Small Business Monitor.

Waarom juist deze enquête?

Met de enquête om bij Nederlandse ondernemers te onderzoeken welke behoefte aan extra kapitaal ze hebben, waarvoor ze extra kapitaal zouden gebruiken en welke groei er vervolgens met dat extra kapitaal valt te behalen.

De enquête was gericht aan beslissers binnen organisaties met een jaarlijkse omzet tussen de €1Mio en €10Mio. Deze bedrijven moeten significante veranderingen op vrijwel alle fronten doorvoeren om hun bedrijfsgroei succesvol te laten verlopen. Daar zijn doorgaans extra investeringen voor nodig. Investeringen die vaak extra kapitaal vragen.


Wat is de inhoud van het rapport?

Het 42 pagina’s dikke managementrapport vol met tips en adviezen geeft de opmerkelijke inzichten weer over de behoefte aan kapitaal voor groei bij Nederlandse ondernemers zoals jij.

Ruim 800 ondernemers deden mee! Ze beantwoordden vragen als:

• Is onvoldoende kapitaal een obstakel voor groei?
• Welke zakelijke kansen heeft u met extra kapitaal?
• Hoeveel extra kapitaal zou u willen aantrekken?
• Waarvoor gebruikt u dit kapitaal?

De antwoorden op deze en andere vragen geven een levendig beeld van het Nederlandse MKB en is voorzien van waardevolle tips en belangrijke suggesties.

Hoe staat Nederland er precies voor?

“Ruim 75% van de respondenten wil in de komende 3 jaar sterk groeien –
de meerderheid ervaart gebrek aan kapitaal om kansen te benutten”

Om die reden biedt Business Accelerator nu ook snel en toegankelijk werk- en innovatiekapitaal om groei van jouw bedrijf mogelijk te maken. Wij verstrekken kredieten tot €250.000 met een maximale looptijd van 24 maanden. In drie eenvoudige stappen krijg je op korte termijn toegang tot extra kapitaal.

De voorwaarden zijn flexibiliteit en een lage drempel:

• Zekerheden verstrekken niet nodig
• Borgstelling afgeven niet nodig
• Geen bereidstellingsprovisie
• Eenmalige afsluitprovisie
• Maandelijkse rente alleen over het opgenomen bedrag
• Kosteloos vervroegd aflossen
• Looptijd tot 24 maanden

Vraag nu een gratis en vrijblijvend kredietvoorstel aan. Maak daarvoor vandaag nog een afspraak voor een oriënterende skype-call op in onze agenda en je weet binnen 24 uur over hoeveel extra werkkapitaal je kunt beschikken om jouw business te laten groeien.

Waarom überhaupt de markt onderzoeken?

Business Accelerator houdt regelmatig enquêtes onder ondernemers in het MKB en MKB+ waarin hun kansen, bedreigingen, sterke en zwakke punten worden onderzocht. De uitkomsten uit deze enquêtes worden ingezet om eigenaren, directeuren en managers bewust te maken van hoe zij zaken doen en hen te helpen meer succes te creëren met hun business.

De enquêtes betreffen steeds een ander onderwerp. Ondernemers die meedoen aan een enquête, ontvangen een rapport met betrekking tot het betreffende onderwerp bij wijze van dank. De bevindingen en aanbevelingen van elke enquête worden naderhand naar de deelnemers toegestuurd. Op deze manier kunnen zij direct aan de slag met reeds beschikbare informatie.

Dergelijke enquêtes stellen ons in staat om een beter inzicht te verkrijgen over wat het Nederlandse bedrijfsleven bezighoudt op het gebied van bedrijfsgroei. Small Business Monitor is een initiatief van Business Accelerator.

Wie adviseert je? 

Business Accelerator is de initiatiefnemer van deze enquête, en is verantwoordelijk voor alle adviezen. Het doel van Business Accelerator is om je te ondersteunen bij de groei van je bedrijf.

Met direct bruikbare tips die middels social media worden verspreid, een wekelijkse inspiratiemail, regelmatige enquêtes met bijbehorende rapportages, waardevolle gratis events zoals het Scaleup Bootcamp, strategische advisering, CEO coaching, diverse workshops en een exclusief jaarprogramma’s voor versnelde groei met behulp van nieuw kapitaal.

Meer weten? 

• Wil je investeren in groei en zoek je extra kapitaal voor je bedrijf?
• Vind je bedrijfsgroei belangrijk en wil je daar jezelf en je team zo goed mogelijk op voorbereiden?
• Wil je gericht advies over een voor jou passende groeistrategie?

Stuur dan een mail naar info@businessaccelerator.nl en maak vandaag nog een afspraak voor een oriënterend gesprek over de strategische voordelen van versnelde groei of extra kapitaal voor je bedrijf.

Wil je de beschikking over meer werkkapitaal?
Meer weten over onze aanpak?
Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen?

Maak dan nu een afspraak voor een oriënterend telefoongesprek

Boek nu een 30min belafspraak

Comments are closed.