fbq('track', 'Lead', { value: 0.00, currency: 'EUR' });

Business Vision Day

Welke middellange en lange termijn doelstellingen streef je na met je bedrijf?

Snelle opbouw en verkoop of de behoedzame groei naar een overdraagbaar bedrijf aan volgende generatie?

De Business Vision Day is een strategische module waarbij we in één dynamische dag ‘op de hei’ in samenwerking met directie en management de doelen op verschillende termijnen bepalen, die in samenhang bepalend zijn voor de te volgen strategie. We werken deels op basis van het ‘One Page Strategic Plan’ van Verne Harnish. De dag zal begeleid worden door twee facilitators en kent de volgende onderdelen:

√  BHAG – Big Hairy Audacious Goal: julie zeer lange termijndoel, kwantitatief, kwalitatief, competitief of als een rolmodel – geeft inspiratie en energie, richting en een kader.

√  SWAG – Scientific Wide Angle Guess: doelen voor 3-5 jaar – welke innovaties, (nieuwe) Product Markt Combinaties, Internationaal, Organisatie en Marketing.

 √  X-factor – de winstmotor: (extra) verdienmodellen, hoe schaal te vergroten en welke waardeontwikkeling in je bedrijf plus hygienefactoren.

√  Strategic Finance – orientatie op belang, noodzaak en hefboom van vreemd vermogen voor groei.

√  Exitstrategie – welke route naar bedrijfsverkoop, duiden strategische kopers.

Lees ook onze blogpost over stellen en behalen van doelen http://www.businessaccelerator.nl/bedrijfsgroei/doelen-stellen-en-vooral-behalen/

De workshop wordt exclusief voor uw bedrijf georganiseerd en op uw kantoor of een daarvoor bestemde locatie gehouden.

Prijs losse module – €2.795,-

Opgeven? Stuur nu een e-mail naar workshops@businessaccelerator.nl om op korte termijn deze module voor uw bedrijf te boeken.

Comments are closed.