Business Accelerator Bootcamp

Comments Off on Business Accelerator Bootcamp

Geeft u leiding aan een bedrijf met een bewezen product of dienst? Bent u een ambitieuze ondernemer en ziet of zoekt u kansen voor groei? Wilt u aan de slag met de nieuwste strategieën voor marketing, leiderschap, digitalisering en nieuwe technologie? Volg dan ons sensationele:

B u s i n e s s   A c c e l e r a t o r ®   B o o t c a m p 

Kijk op een andere manier naar je onderneming en leer denken als een ‘scale-up’

vrijdag 6 oktober en zaterdag 7 oktober
2 dagen intensief ontwikkelingsprogramma //  entree gratis
B.Building Amsterdam // catering €47,- 

Klik hier voor tickets

 

Om versnelde groei voor zoveel mogelijk ondernemers beschikbaar te maken, hebben we een nieuwe, toegankelijke, makkelijk toepasbare formule ontwikkeld: de Business Accelerator® Formule. Deze formule is universeel en voor vrijwel iedereen geschikt. We hebben hiermee een zakelijk ‘ei van Columbus’ uitgevonden. Vergelijk ons met Ikea: gemakkelijk, effectief, goedkoop, door iedereen te implementeren, toepasbaar in de meeste ondernemingen en strevend naar zoveel mogelijk zelfstandigheid.

 

Wat is het Bootcamp?

– Een sensationele cross-over tussen seminar en workshop van 2 dagen in workout-vorm.

– Een ideale reset die je op een andere manier naar je onderneming laat kijken en je gaat laten denken als een ‘scale-up’!

– Een blauwdruk voor versnelde groei met thema’s als strategische marketing, organisatie en schaalbaarheid.

– Bewezen strategische instrumenten die uitblinken in eenvoud en toepasbaarheid.

– Je gaat zelf aan de slag met enkele van de meest belangrijke instrumenten voor jouw business – in bootcamp-vorm.

– Je doet een schaalbaarheidstest met groei-validatie: hoe staat je onderneming er nu voor en waar liggen je groei-opties?

– Je leert kijken als een investeerder naar je eigen bedrijf – wat is het nu waard en hoe kan ik nieuw kapitaal aantrekken?

– We laten inspirerende business cases zien over versnelde groei en de uitdagingen en oplossingen daarbij.

– Leren innoveren door de interactie met andere ondernemers is van hoge waarde, zonder bijkomende kosten: kortom onbetaalbaar.

– Het programma is op een bijzondere locatie, is goed verzorgd en biedt genoeg ruimte om te netwerken met andere ambitieuze ondernemers.

 

Wat bereik je met het Bootcamp?

In het Business Accelerator® Bootcamp wordt je in een intensief programma gedurende twee dagen getraind om te denken als een ‘scale-up’. Het Business Accelerator® Bootcamp geeft je een helder beeld van a) hoe je er nu voor staat met je bedrijf b) hoe je versneld kunt groeien c) welke factoren je bedrijf meer waard maken en d) wat je moet doen om investeerders aan te trekken of een succesvolle verkoop te realiseren.

 

We gaan tijdens deze twee intensieve dagen de essentie van de Business Accelerator® Formule aan je overbrengen, zodat je na het Bootcamp de formule zelf binnen je bedrijf kan implementeren. Dit brengt structuur in je bedrijfsgroei en geeft je een roadmap naar verdere professionalisering en uitbouw van je bedrijf. Waarbij je risico’s verlaagt, je concurrentiepositie verbetert en een steviger bedrijf neerzet.

 

Zo pluk je niet alleen de vruchten van een verhoogd resultaat op de korte termijn, maar laat je de investeringen binnen je bedrijf langdurig renderen en vaar je een toekomstbestendige koers. Met een verlaagd risico en een verhoogd rendement. Hoe cool is dat.

 

Natuurlijk is groei in omzet, winst en waarde het gevolg ervan, maar we vinden het veel belangrijker dat duurzame, bijzondere en wereldverbeterende producten, diensten en initiatieven de optimale support krijgen om te groeien. Daar wordt niet alleen jouw business, maar ook de wereld beter van. Positieve impact is dus ons belangrijkste motief.

 

Bootcamp tickets

Wat zijn de details?
Het Bootcamp wordt gehouden op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2017 in het B.Building te Amsterdam. We bieden het Business Accelerator Bootcamp gratis aan. Hiervoor volg je twee dagen zonder kosten voor training of locatie dit intensieve en waardevolle seminar.

 

Omdat we willen dat je je met focus kunt concentreren op het programma en er voor jezelf het maximale uit haalt, bestellen we voor iedereen een catering-pakket voor twee dagen. Zo hoef je tijdens het programma niet op zoek naar een broodje en kan er tijdens de lunch nog eens worden doorgepraat met andere deelnemers. Vooraf wordt de catering door ons bij B.Building besteld (lunch, koffie, thee, etc). Wij bieden dat op onze beurt aan tegen kostprijs: €47,= per deelnemer voor twee keer lunch plus koffie / thee.

 

Ambitieus? Kom naar het Bootcamp en breng je bedrijf naar versnelde groei.

 

Het Business Accelerator® Bootcamp wordt mogelijk gemaakt door de volgende partners // MKB Den Haag // Triceps Talentontwikkeling // Venture Lawyers // Volta Ventures // Small Business Monitor // Business Accelerator // Genius Whale // B.Building

 

Ik zie dagelijks ondernemers met grote dromen en bedrijven met een enorme potentie waarvan de groei stagneert of die helaas niet volledig uit de verf komen. Ook zie ik jonge startups die ongebreideld groeien, en het vervolgens heel moeilijk krijgen omdat ze onder een glazen plafond blijken te zitten.  Als groei-expert met de skills in huis om groei veroorzaken en te organiseren gaan mijn handen hiervan jeuken. Door mijn hands-on ervaring met bedrijfsacceleratie en het begeleiden van scaleups, kan ik putten uit allerlei groeistrategieën en technieken die bedrijven versneld hebben laten groeien naar omzetten van 10M€+. Wat voor hen werkt, zal ook voor u werken.                                                                                                                        Sander Klos, CEO Business Accelerator®

 

Waarom doen we dit Business Accelerator Bootcamp?

De start-up kan als jonge hond nog lekker ‘aanklooien’ en de corporate heeft voldoende geld en adviseurs, maar de kleine ondernemer zit er tussenin: hoe organiseer je groei (meer omzet, betere samenwerking, betere schaalbaarheid) zonder allerlei peperdure adviseurs? Daar hebben we dus inmiddels een antwoord op.

 

Met dit Bootcamp gaat het ons vooral om de waarde die het voor de deelnemer heeft. Wij gaan alles in het werk stellen, om het gedurende twee intensieve dagen inspirerend en waardevol te maken. We organiseren dit Business Accelerator Bootcamp op basis van onze ervaring van de afgelopen tijd, waarbij we samen met ambitieuze ondernemers hebben gewerkt aan versnelde groei in hun bedrijf. We begrijpen de uitdagingen van de ambitieuze MKB-ondernemer beter na het uitvoeren van talloze ‘Business Accelerator Scans’, ‘Business Validations’, ‘Branding Workshops’ en ‘Vision Days’.

 

Natuurlijk komen we ergens in die twee dagen Bootcamp met een aanbieding voor een vervolg, voor diegene die dat wil. Aan ieder de keuze om hier al dan niet voor te kiezen. En let wel: voor ons is dat bijzaak. We willen met dit Bootcamp primair groei in het MKB bereiken. En de impact en betrouwbaarheid van onze formule aan investeerders demonstreren, die op hun beurt weer op zoek zijn naar onze deelnemers om in te investeren. Zo willen we het vertrouwen tussen geldmarkt en ondernemer herstellen en wint iedereen.


Wij als Business Accelerator team bestaan uit verschillende ondernemers en groei-experts. We zijn van alle markten thuis: Finance, International, Marketing, Sales, Legal – we hebben in uiteenlopende bedrijven onze sporen verdiend. Hoe zitten we in de wedstrijd? We zijn aan de ene kant nogal ideologisch, we vinden dat de ambitieuze ondernemer veel meer support verdient dan dat hij of zij nu krijgt. Anderzijds willen wij die support ook concrete resultaten zien opleveren. Je hebt niks aan theorie, het moet wel werken. En het mag allemaal niet teveel kosten en liefst heel veel opleveren. Want er is veel te doen en veel te bereiken. Voor ons is dit een nieuw, grootschalig en belangrijk project, waarmee wij heel veel concrete waarde via het podium over gaan brengen. We gaan echt een stevige uitdaging aan, want we willen impact, echte verandering, tastbare groei. Waar onze deelnemers heel veel waarde aan ontlenen. Als het aan ons ligt gaan onze deelnemers echt knallen. Dat is onze ambitie.                                                                                                   Het Business Accelerator® Team

Pin It

» » Business Accelerator Bootcamp
On June 8, 2016
By

Comments are closed.

«