fbq('track', 'Lead', { value: 0.00, currency: 'EUR' });

Versnelde bedrijfsgroei

Comments Off on Versnelde bedrijfsgroei

Geeft u leiding aan een bedrijf met een bewezen product of dienst? Bent u een ambitieuze ondernemer en ziet of zoekt u kansen voor groei? Wilt u aan de slag met de nieuwste strategieën voor marketing, leiderschap, digitalisering en nieuwe technologie? Volg dan ons sensationele:

B u s i n e s s   A c c e l e r a t o r ®   G r o e i p r o g r a m m a  

Kijk op een andere manier naar je onderneming
Leer denken als een ‘scale-up’
Gebruik bewezen groei-instrumenten
Trek kapitaal aan voor versnelde groei
Verzilver jouw groei-opties

 

Om versnelde groei voor zoveel mogelijk ondernemers beschikbaar te maken, hebben we een nieuwe, toegankelijke, makkelijk toepasbare formule ontwikkeld: de Business Accelerator® Formule. Deze formule is universeel en voor vrijwel iedereen geschikt. We hebben hiermee een zakelijk ‘ei van Columbus’ uitgevonden. Vergelijk onze Business Accelerator® Formule met Ikea: gemakkelijk, effectief, goedkoop, door iedereen te implementeren, toepasbaar in de meeste ondernemingen en strevend naar team empowerment binnen een heldere gestroomlijnde organisatie.

 

Wat is het Business Accelerator Groeiprogramma?

– Een serie allesomvattende modules die een cross-over in workout-vorm zijn tussen strategisch advies, een seminar en een workshop.

– Een ideale reset die je op een andere manier naar je onderneming laat kijken en je gaat laten denken als een ‘scale-up’!

– Een blauwdruk voor versnelde groei met thema’s als strategische marketing, organisatie en schaalbaarheid.

– Een set bewezen strategische instrumenten die uitblinken in eenvoud en toepasbaarheid.

– Een werkwijze waarbij je zelf aan de slag gaat met de meest belangrijke instrumenten voor jouw business.

– Een schaalbaarheidstest met groei-validatie: hoe staat je onderneming er nu voor en waar liggen je groei-opties?

– Een kans om als een investeerder naar je eigen bedrijf te kijken – wat is het nu waard en hoe kan ik nieuw kapitaal aantrekken

– De toegang tot een waardevol netwerk aan experts en specialisten die passen bij versnelde groei

– Een snelle route om inspirerende business cases te zien over versnelde groei en de uitdagingen en oplossingen daarbij.

 

Wat bereik je met het Business Accelerator Groeiprogramma?

We gaan tijdens een intensief programma de essentie van de Business Accelerator® Formule aan je overbrengen, zodat je de formule zelf binnen je bedrijf kan implementeren. Dit brengt structuur in je bedrijfsgroei en geeft je een roadmap naar verdere professionalisering en uitbouw van je bedrijf. Waarbij je risico’s verlaagt, je concurrentiepositie verbetert en een steviger bedrijf neerzet.

 

Zo pluk je niet alleen de vruchten van een verhoogd resultaat op de korte termijn, maar laat je de investeringen binnen je bedrijf langdurig renderen en vaar je een toekomstbestendige koers. Met een verlaagd risico en een verhoogd rendement. Hoe cool is dat.

 

Natuurlijk is groei in omzet, winst en waarde het gevolg ervan, maar we vinden het veel belangrijker dat duurzame, bijzondere en wereldverbeterende producten, diensten en initiatieven de optimale support krijgen om te groeien. Daar wordt niet alleen jouw business, maar ook de wereld beter van. Positieve impact is dus ons belangrijkste motief.

Is jouw bedrijf toe aan versnelde groei? En wil je door een digitale test meer weten over je kansen?
Doe dan nu de Business Accelerator Online Groeiscan, dan vertellen we je binnen een paar minuten jouw mogelijkheden voor versnelde groei!

 

B u s i n e s s   A c c e l e r a t o r ®   O n l i n e  G r o e i s c a n  

Waar liggen jouw belangrijkste groei-opties?
Doe nu de online groeiscan!

Ja, ik doe de online groeiscan!

 

Ambitieus? Volg ons Business Accelerator® Groeiprogramma en breng je bedrijf naar versnelde groei.

Het Business Accelerator® Groeiprogramma wordt mogelijk gemaakt door de volgende partners // MKB Den Haag // Triceps Talentontwikkeling // Venture Lawyers // Volta Ventures // Small Business Monitor // Business Accelerator // B.Building // Spotcap // White Forest

 

Ik zie dagelijks ondernemers met grote dromen en bedrijven met een enorme potentie waarvan de groei stagneert of die helaas niet volledig uit de verf komen. Ook zie ik jonge startups die ongebreideld groeien, en het vervolgens heel moeilijk krijgen omdat ze onder een glazen plafond blijken te zitten.  Als groei-expert met de skills in huis om groei veroorzaken en te organiseren gaan mijn handen hiervan jeuken. Door mijn hands-on ervaring met bedrijfsacceleratie en het begeleiden van scaleups, kan ik putten uit allerlei groeistrategieën en technieken die bedrijven versneld hebben laten groeien naar omzetten van 10M€+. Wat voor hen werkt, zal ook voor u werken.                                                                                                                        Sander Klos, CEO Business Accelerator®

 

Waarom doen we dit Business Accelerator Groeiprogramma?

De start-up kan als jonge hond nog lekker ‘aanklooien’ en de corporate heeft voldoende geld en adviseurs, maar de kleine ondernemer zit er tussenin: hoe organiseer je groei (meer omzet, betere samenwerking, betere schaalbaarheid) zonder allerlei peperdure adviseurs? Daar hebben we inmiddels een antwoord op.

 

Met het Business Accelerator Groeiprogramma gaat het ons vooral om de waarde die het voor de deelnemer heeft. Wij gaan alles in het werk stellen, om het gedurende het intensieve programma zo inspirerend en waardevol mogelijk  te maken. We organiseren dit groeiprogramma op basis van onze ervaring, waarbij we samen met ambitieuze ondernemers hebben gewerkt aan versnelde groei. We begrijpen de uitdagingen van de ambitieuze MKB-ondernemer beter na het uitvoeren van talloze ‘Business Accelerator Scans’, ‘Business Validations’, ‘Branding Workshops’ en ‘Vision Days’.

 

We willen met dit groeiprogramma primair groei in het MKB bereiken. En de impact en betrouwbaarheid van onze formule aan investeerders demonstreren, die op hun beurt weer op zoek zijn naar onze deelnemers om in te investeren. Zo willen we het vertrouwen tussen geldmarkt en ondernemer herstellen en wint iedereen.


Wij als Business Accelerator team bestaan uit verschillende ondernemers en groei-experts. We zijn van alle markten thuis: Finance, International, Marketing, Sales, Legal – we hebben in uiteenlopende bedrijven onze sporen verdiend. Hoe zitten we in de wedstrijd? We zijn aan de ene kant nogal ideologisch, we vinden dat de ambitieuze ondernemer veel meer support verdient dan dat hij of zij nu krijgt. Anderzijds willen wij die support ook concrete resultaten zien opleveren. Je hebt niks aan theorie, het moet wel werken. En het mag allemaal niet teveel kosten en liefst heel veel opleveren. Want er is veel te doen en veel te bereiken. Voor ons is dit een nieuw, grootschalig en belangrijk project, waarmee wij heel veel concrete waarde via het podium over gaan brengen. We gaan echt een stevige uitdaging aan, want we willen impact, echte verandering, tastbare groei. Waar onze deelnemers heel veel waarde aan ontlenen. Als het aan ons ligt gaan onze deelnemers echt knallen. Dat is onze ambitie.                                                                                                   Het Business Accelerator® Team

Pin It

» » Versnelde bedrijfsgroei
On June 8, 2016
By

Comments are closed.

«