fbq('track', 'Lead', { value: 0.00, currency: 'EUR' });

Managementrapport “Leiderschap – Optimale organisatie en teamresultaten”

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

57e3176a9478dLeiderschap in het MKB – Optimale Organisatie en teamresultaten

Met plezier presenteren we ons managementrapport over leiderschap binnen het MKB, op basis van een enquête die is uitgevoerd door Small Business Monitor.

Business Accelerator houdt regelmatig enquêtes onder ondernemers in het MKB en MKB+ waarin hun kansen, bedreigingen, sterke en zwakke punten worden onderzocht. De uitkomsten uit deze enquêtes worden ingezet om eigenaren, directeuren en managers bewust te maken van hoe zij zaken doen en hen te helpen meer succes te creëren met hun business.

De enquêtes betreffen steeds een ander onderwerp. Ondernemers die meedoen aan een enquête, ontvangen een rapport met betrekking tot het betreffende onderwerp bij wijze van dank. De bevindingen en aanbevelingen van elke enquête worden naderhand naar de deelnemers toegestuurd. Op deze manier kunnen zij direct aan de slag met reeds beschikbare informatie.Dergelijke enquêtes stellen ons in staat om een beter inzicht te verkrijgen over wat het Nederlandse bedrijfsleven bezighoudt op het gebied van bedrijfsgroei. Small Business Monitor is een initiatief van Business Accelerator.

“Hoe wordt er leiding gegeven en welke resultaten geeft dat?”

 

Wat bevat het rapport? Niet alleen de uitslag van het onderzoek, maar ook veel waardevolle tips en adviezen. Het rapport begint met een management samenvatting, die u snel toegang geeft tot de meest belangrijke conclusies en aanbevelingen. In het rapport brengen we uitgebreid verslag uit van de situatie in de markt:

  • Bent u bereid om meer verantwoordelijkheid af te staan en bepaalde taken te delegeren naar uw team?
  • Is dat team wel maximaal empowered om hun werk te doen?
  • Blijven uw teamleden wel gefocust op belangrijke zaken ongeacht urgente kwesties?
  • Begrijpen uw teamleden de strategie wel goed genoeg om er ook naar te handelen?
  • Zijn nieuwe medewerkers goed te vinden en hoe doet u dat?
  • Op welke manier worden er belangrijke besluiten genomen?

Met andere woorden, hoe wordt er leiding gegeven en welke resultaten geeft dat? In dit rapport brengen we verslag uit van de situatie in de markt. We interpreteren uw antwoorden en we geven u praktisch en concreet advies hoe om te gaan met de uitdagingen waarmee u als ondernemer zich geconfronteerd ziet.

Interessant voor u? We denken van wel. U bent de beslisser binnen uw organisatie en u hecht belang aan uw personeel en een goede organisatie. Maar hoe zien andere bedrijven dat? Die bedrijven die in hoog tempo groeien doen dat, omdat de ondernemer zijn team en organisatie van het werk verandert met de groei van zijn bedrijf. Daarbij past de ondernemer  steeds zichzelf, de samenstelling van zijn team en de organisatie aan op hetgeen extern wordt verlangd. En bevindt de ondernemer zich meer óp dan ín het bedrijf, en zorgt hij voor een platte, soepel lopende organisatie zonder teveel managementlagen, met een heldere taakstelling voor het team zonder bureaucratie. We hebben het rapport zo waardevol mogelijk samengesteld. Aan u om dat verder te beoordelen. We horen graag wat u ervan vindt.

Wie adviseert u? Business Accelerator is de initiatiefnemer van deze enquête, en is verantwoordelijk voor alle adviezen. Het doel van Business Accelerator is om u te ondersteunen bij de groei van uw bedrijf. Met direct bruikbare tips die middels social media worden verspreid, een wekelijkse inspiratiemail, regelmatige enquêtes met bijbehorende rapportages, waardevolle gratis events zoals het Scaleup Bootcamp, strategische advisering, CEO coaching, diverse workshops en een exclusief jaarprogramma’s voor versnelde groei met behulp van nieuw kapitaal.

Meer weten? 

Mocht bedrijfsgroei uw interesse hebben en u zou daar eens over van gedachte wisselen, neem dan een kijkje op www.businessaccelerator.nl, stuur een mail naar info@businessaccelerator.nl of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek over de strategische voordelen van versnelde groei voor uw bedrijf.

Meer weten over onze aanpak? Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan nu een afspraak voor een oriënterend telefoongesprek

Boek nu een 30min belafspraak

Comments are closed.