fbq('track', 'Lead', { value: 0.00, currency: 'EUR' });

Impact Day

Heeft u veel ideeën, maar lijken ze maar mondjesmaat van de rond te komen? Vraagt u zich af hoe het kan dat andere bedrijven zich steeds maar aanpassen aan nieuwe marktsituatie en concurrentie om zich heen?

Verandering is pas echte verandering als er strategisch belangrijke verbeteringen in de organisatie worden uitgevoerd. En verbeteringen zijn pas echte verbeteringen als er acties worden uitgevoerd om deze verbeteringen ook daadwerkelijk te implementeren!

Uitgaande van de reeds uitgevoerde SWOT analyse bij de Vision Day wordt er met verschillende gespecialiseerde teamleden een brainstorm gehouden waarin kansen, bedreigingen, sterktes en zwaktes, worden omgezet in verbeteringen. Op deze wijze wordt er een directe vertaling gemaakt van bedrijfsstatus naar concrete implementatie (acties, deliverables, verantwoordelijken) en wordt de impact van de SWOT helder.

Natuurlijk zal er meer werk zijn dan beschikbare uren en middelen. Door een heldere prioriteitsstelling kunnen er gerichte keuzes gemaakt worden en plannen worden opgesteld.

Lees ook onze blogpost over verandering en groeipijn http://www.businessaccelerator.nl/schaalbaarheid/oei-mijn-bedrijfsgroei-drie-soorten-groeipijn-die-ieder-een-andere-aanpak-nodig-hebben/

De workshop wordt exclusief voor uw bedrijf georganiseerd en op uw kantoor of een daarvoor bestemde locatie gehouden.

Prijs losse module – €2.795,-

Opgeven? Stuur nu een e-mail naar workshops@businessaccelerator.nl om op korte termijn deze module voor uw bedrijf te boeken.