fbq('track', 'Lead', { value: 0.00, currency: 'EUR' });

Financial Cash is King Day

Ondernemen is mooi en het daarbij maken en liefst overhouden van geld is erg belangrijk. Maar wat zijn daarvoor de juiste uitgangspunten?

Door middel van een cross-functionele brown-paper sessie zal met verschillende teamleden in groepsverband worden gekeken naar de bedrijfsketen, operationele en financiële performance.

Vanuit deze inzichten kunnen de verbeterpunten en risico’s benoemd worden. Op basis van deze gezamenlijk geformuleerde uitkomsten kunnen optimalisatie projecten gedefinieerd worden voor de operationele en financiële processen. Tevens biedt deze sessie de perfecte input om de parameters en KPI’s te definiëren voor de blauwdruk van een dashboard.

Dit dashboard ontwerp wordt gedragen door de organisatie en heeft draagvlak onder de teamleden aangezien ze de parameters en KPI’s zelf geïdentificeerd hebben. In deze blogpost gaan we verder in op het ontwikkelen van economische waarde in je bedrijf http://www.businessaccelerator.nl/finance/economische-waarde-ontwikkelen-in-je-bedrijf/

De workshop wordt exclusief voor uw bedrijf georganiseerd en op uw kantoor of een daarvoor bestemde locatie gehouden.

Prijs losse module – €2.795,-

Opgeven? Stuur nu een e-mail naar workshops@businessaccelerator.nl om op korte termijn deze module voor uw bedrijf te boeken.