fbq('track', 'Lead', { value: 0.00, currency: 'EUR' });

Team Vision Day

miriam-zijkant-vergadertafel

– Met uw hele team richting geven aan de activiteiten van komend jaar?
– Draagvlak creëren voor betere samenwerking en beslissingen?
– Verhoogde participatie van het team bij strategische planning realiseren?

Bepaal dan uw strategie in samenwerking en met inbreng van uw medewerkers.

Hoe doet u dat? Op basis van een uitgebreid en beproefd proces gaat u met uw hele team aan de slag om te bepalen waar uw bedrijf nu staat en waar de prioriteiten voor verandering liggen.

U gaat na waar de kansen liggen en hoe die zullen worden gegrepen, welke sterke kanten van uw bedrijf te benutten zijn en hoe welke zwaktes kunnen worden geïdentificeerd en gecompenseerd, en welke bedreigingen op u af komen en hoe die kunnen worden gekeerd.

Een gewone SWOT? Nee, want uw hele team participeert en zal in een uniek en dynamisch proces betrokken zijn bij het stellen van prioriteiten. Zo zal er door team, management en directie samen worden bepaald wat de strategische richting is van het komende jaar. Dit creëert draagvlak en overzicht, en is een perfect uitgangspunt voor de uitwerking in jaarplannen.

U zult verbaasd zijn over de kwaliteit van de ideeën, en de betrokkenheid van het team. Verder heeft het een heel positieve uitwerking op de onderlinge samenwerking en waardering. Men mag zich uitspreken, er wordt geluisterd, en ideeën worden ook nog eens direct beoordeeld en gerangschikt. En dat niet alleen door u of het management, maar door alle collega’s, waardoor er een beter draagvlak ontstaat.

Meestal sluiten onze deelnemers de dag feestelijk af met een borrel of etentje, waar nog eens wordt nagepraat over de dag en de toekomst. Een boost voor uw bedrijf, uw jaarplannen en uw mensen! Zie ook onze blogpost Strategie bepalen met je medewerkers, hoe doe je dat?

De workshop wordt exclusief voor uw bedrijf georganiseerd en op uw kantoor of een daarvoor bestemde locatie gehouden.

Prijs losse module – €2.795,-

Opgeven? Stuur nu een e-mail naar workshops@businessaccelerator.nl om op korte termijn de Vision Day voor uw bedrijf te boeken.

14128918582_8a148086d6.jpg