fbq('track', 'Lead', { value: 0.00, currency: 'EUR' });

Project Roadmap Day

Meer wensen dan mensen. Dat is de situatie in veel groeiende bedrijven. Wéér een idee van de directie? Je hoort het je team al verzuchten. Toch is het enorm belangrijk dat er gewerkt wordt aan strategische verbeteringen.

Doel van deze module is het verkrijgen van inzicht in en het faciliteren van strategische keuzen met betrekking tot de beschikbaarheid van resources. Wat past er wel en wat past er (nog) niet? Tevens omvat dit traject het alloceren van (project)eigenaarschap binnen het team van medewerkers en het kwalificeren en kwantificeren van (project)deliverables.

Nadat de individuele Business As Usual (BAU) activiteiten in kaart zijn gebracht, zal een workshop vorm worden aangereikt en begeleid, waarmee de deliverables van de strategische projecten gedefinieerd kunnen worden. Op basis van deze inzichten kunnen strategische keuzen worden gemaakt met betrekking tot de inzet en prioriteiten van medewerkers.

Lees ook onze blogpost over het opstellen van jaarplannen http://www.businessaccelerator.nl/organisatie/jaarplan-opstellen-hoe-creeer-je-draagvlak-in-je-bedrijf/

De workshop wordt exclusief voor uw bedrijf georganiseerd en op uw kantoor of een daarvoor bestemde locatie gehouden.

Prijs losse module – €1.995,-

Opgeven? Stuur nu een e-mail naar workshops@businessaccelerator.nl om op korte termijn deze module voor uw bedrijf te boeken.