Mindset + microstrategieën = groei

 
BA-blog-20-1080x720-img-1.jpeg

Het Scaleup Bootcamp is dé manier waarop ondernemers kennis kunnen nemen van de Business Accelerator Groeiformule en er praktisch mee aan de slag kunnen.

Deze groeiformule, die bestaat uit 45 microstrategieën, vormt een compleet pakket waarmee je als ondernemer je bedrijf versneld kunt laten groeien. 

Maar ja, dat kunnen wij natuurlijk wel zeggen, maar het is voor jou als lezer veel interessanter om te weten wat deelnemers, ondernemers zoals jij, eruit haalden. 

In dit blog lees je wat deelnemers over het Scaleup Bootcamp zeggen en lichten we een aantal elementen uit hun feedback om jou te helpen stappen te zetten op weg naar bedrijfsgroei. 


“Heel goede powerboost voor de groei van je bedrijf”


Dit betekent dat om je bedrijf nieuw leven in te blazen en de groei van je bedrijf te versnellen, de input van nieuwe kennis, nieuwe ervaring en nieuwe energie ontzettend belangrijk is. Die nieuwe kennis, ervaring en energie geven wij in het Scaleup Bootcamp, maar is natuurlijk ook op kleinere schaal te vinden. 

Je vindt op onze website een schat aan informatie in de vorm van blogartikelen, die stuk voor stuk gaan over elementen uit de groeiformule. Wanneer je op regelmatige basis behoefte hebt aan nieuwe input, kun je daar terecht. Of misschien haal jij de beste boost uit netwerken met collega ondernemers. Of is een business coach in de arm nemen de beste manier om jou en je bedrijf te boosten. 

Een valkuil kan zijn dat je na de initiële boost weer gemakkelijk kan terugvallen in je oude manier van werken, waardoor werkelijk verbeterd resultaat uitblijft. Het is dus zaak om de gewoonte te ontwikkelen om de nieuwe kennis, ervaring en energie echt in te zetten en frequent te checken of je het optimaal benut. Een nieuwe boost is fantastisch, maar doorpakken na een boost is nog beter!


“Een sterke en betrouwbare methode om je omzet, winst en bedrijfwaarde serieus te verhogen, o.lv. een deskundige coach”


De Business Accelerator Groeiformule is een gestructureerd pakket aan interventies die bijdragen aan bedrijfsgroei. De formule bestaat uit 45 microstrategieën, die stuk voor stuk groei opleveren. Sommigen veroorzaken zelfs verdubbeling. Door de strategieën in te zetten werk je gestructureerd aan het vergroten van je aantal klanten, het verhogen van je omzet en winst en het verhogen van je bedrijfswaarde. 

De microstrategieën zijn niet theoretisch, ze komen niet uit boeken en ook niet uit mijn creatieve brein. Ze komen voort uit jaren ervaring met het laten groeien van bedrijven. Elke keer nadat ik groei realiseerde in een bedrijf, analyseerde ik hoe dat succes tot stand was gekomen. En elke keer weer bleken dezelfde strategieën, dezelfde acties tot succes te leiden. En zo ontstonden de microstrategieën die leiden tot bewezen succes. 


“Geeft een boost aan positieve energie en fantastisch voor je mindset. Ga je de groeiformule toepassen dan heb je gegarandeerd succes.”


Interessant he, die mindset. Veel ondernemers weten dat hun mindset bepaalt hoe succesvol ze zijn met hun bedrijf, maar kiezen er vaak niet voor om specifiek aandacht te besteden aan het veranderen van hun mindset. Dat zou je wel moeten doen! 

In het Scaleup Bootcamp besteden we juist ook aandacht aan de ondernemers mindset, omdat we weten dat de microstrategieën alleen resultaat opleveren als je gelooft in de mogelijkheden, bereid bent groot te denken en vertrouwt op je eigen competenties en vaardigheden. 

Kortom, wil je je bedrijf laten groeien, houd je dan niet alleen bezig met acties uitvoeren, maar sta regelmatig stil bij de gedachten en overtuigingen die jij hebt ten aanzien van je bedrijf. 


“Verfrissend, motiverend, inspirerend vanuit praktijk door een ervaren en gedreven ondernemer”


Inspiratie blijkt belangrijk te zijn voor veel ondernemers. Ik denk dat het er dan om gaat dat je als ondernemer ziet wat allemaal mogelijk is. Dat je ziet dat een ‘gewoon mens’ resultaten heeft bereikt die jij zelf niet voor mogelijk hield, en dat als hij of zij het kan, jij het ook kan. Dat je ziet dat jij niet de enige bent die tegen obstakels aanloopt en dat er manieren zijn om die obstakels uit de weg te ruimen. 

Het contact met andere ondernemers, met voorbeelden, met een mentor; kortom de verbinding met anderen is een voorwaarde voor inspiratie. Daarom ook dat we het Scaleup Bootcamp doen met een groep mensen, die tijdens het event regelmatig met elkaar samenwerken. Zodat de inspiratie niet alleen van het podium komt, maar ook en misschien wel juist vanuit de deelnemers. 


“De manier om van pragmatisch naar systematisch over te schakelen”


Als ondernemer ben je pragmatisch ingesteld. Je wilt dingen voor elkaar krijgen, problemen oplossen, en weer door! De valkuil kan zijn dat je van de hak op de tak springt, brandjes blust en er niet aan toekomt om systemen in te voeren in je bedrijf. Zonder systeem blijft je business onvoorspelbaar. Je wint een wereld aan efficiency door gesystematiseerd, en dus voorspelbaar, te werken. 

De Business Accelerator Groeiformule is zo’n systeem. Alle microstategieën bij elkaar zijn een compleet systeem, waarbij je op basis van data en ervaring kunt voorspellen welke resultaten je gaat behalen met behulp van de verschillende microstrategieën.

BA-blog-20-1080x720-img-2.jpeg

Tot slot

Een deelnemer zei “Nee, ik heb geen vragen, ik ga aan de slag. Ik heb mijn actieplan nu klaar.”

De reacties van de deelnemers maken duidelijk dat er allerhande waardevolle inzichten en praktische handvatten zijn te halen uit het Scaleup Bootcamp. Met een investering van slechts twee dagen van je tijd win je een vernieuwde mindset en de microstrategieën waarmee je aan de slag kunt om je bedrijf te laten groeien. Dat is een kans die je jezelf als ondernemer niet zou moeten onthouden…

En jij?

De vraag is nu: wil jij serieus aan de slag met bedrijfsgroei? Wil jij een toename realiseren van je omzet, winst en bedrijfswaarde?

Dan nodig ik je graag uit om deel te nemen aan het volgende Scaleup Bootcamp op 3 en 4 februari aanstaande.

Je krijgt inzicht hoe je ervoor staat met je bedrijf én als ondernemer. We laten je zien wat er mogelijk is; dat ook jij versneld kunt groeien en hoe je dat doet. Je leert je de ondernemersmindset eigen maken en gaat aan de slag met de microstrategieën voor versnelde groei uit de Business Accelerator Groeiformule, die van toepassing is op de groei van elk type bedrijf - dus ook die van jou!

Je kunt LIVE of ONLINE deelnemen, aan jou de keuze wat het beste voor je werkt.

Klinkt goed?

Klik dan hier en verzeker je van jouw plek bij het volgende Scaleup Bootcamp!